fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

Regina

A mozgás szeretete óvodás korom óta jelen van az életemben. 5 évesen kezdtem el úszni tanulni, 9 évesen már országos versenyeken vettem részt. Sport tagozatos iskolába jártam, amelyet sportgimnázium és a testnevelő tanári pálya követett. Testnevelő tanárként és úszóedzőként végeztem. A tánccal mindezek után ismerkedtem meg hivatalosan. Egy barátom vitt el kezdő Salsa órára, amely után azt mondtam: „Én ezt tanítani akarom!”

15 éve salsázom és bátran állítom, ezt nem lehet megunni. Mindig is lenyűgözött a salsa sokszínűsége, lazasága, amely olykor baráti társaságokat hoz össze. A Salsa mellett megismerkedtem egyéb stílusokkal is, (Bachata, Reggaeton, Son, Cha-cha-cha) amelyeket előszeretettel építek be a táncomba. A tánc nekem két dolgot jelent az életemben, az egyik az érzés  amikor meghallom a zenét, és úgy érzem táncolnom kell. Nem tudok egy helyben állni, vagy ülni amikor zenét hallok, így könnyen felismerhető vagyok arról, hogy a hipermarketben tánclépésben tolom a bevásárlókocsit, vagy zenehallgatás közben az utcán sétálva ütemre lépek. A másik dolog, hogy mindezt át szeretném adni másoknak is. A tanítás az életem része, el sem tudom képzelni nélküle.

A legszebb, mikor látom egy kezdő táncos bizonytalan lépésein át a fejlődést a magabiztos profi táncossá válásig.  Az óra végén a sok mosolygó arcot, és a véget nem érő kérdés zuhatagot: „ .. megkérdezhetem még, hogy van az a lépés, hogy ..”

.. ezért érdemes tanítani!