fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

Karácsonyi bérletakció!!!

Sziasztok!:-)

Már vártátok…hát megérkezett!

Mától már elérhetőek egyedülálló kedvezményeink, mellyel Te is meglepheted akár már Karácsonyra is Szeretteidet. Ajándékozz élményt és lehetőséget egy új hobbira!
Nincs más dolgod, mint választani az akciós ajánlatok közül és a megfelelő ajándékutalványt ezen az oldalon a REGISZTRÁCIÓ GOMBra kattintva megvásárolni.

És lássuk a kihagyhatatlan ajánlatokat:
8MAS ajándékutalvány (Tartalma: 8 alkalmas bérlet) – 13.000 Ft
4MAS ajándékutalvány (Tartalma: 4 alkalmas bérlet) – 7.000 Ft
PMAS ajándékutalvány (Tartalma: 4*90 perc magánóra) – 28.000 Ft

Bármely táncstílusban is gondolkozol és bármely képzett oktatónkat is választod, mindenképpen jól jársz! A 4, illetve 8 alkalmas bérletek egyaránt 90 percesek és bármely tanfolyamunkon felhasználhatók.

A vásárlás menete:

https://friendance.hu/events/karacsony2022/

A linkre kattintva ki tudod választani, melyik csomagot szeretnéd. Ha ez megtörtént, akkor kapsz egy automatikusan generált emailt rendszerünktől. EZ NÉHA A SPAMBEN LANDOL, szóval figyeld a postafiókod! 🙂 Ebben az e-mailben találod az utaláshoz szükséges adatokat. Az összeg elutalása után az Általad megadott email címre küldjük az ajándékutalvány nyomtatható verzióját. Ha ajándékba szánod, akkor ki tudod nyomtatni, becsomagolni és meglepni vele a számodra kedves ismerősödet, családtagodat.
A csomagok beváltásának érvényességi ideje egységesen: 2023. március 31.

Beváltás:
Ahhoz, hogy az utalványt fel is tudd használni (vagy az a személy akinek ajándékozod) annyit kell tenned, hogy kinyomtatod, vagy csak az emailt megmutatod, mi leellenőrizzük a rendszerben és kiállítjuk a megfelelő bérletet. A magánórák esetében nyomtasd ki az utalványt, és a választott oktatónak a magánóra előtt add oda.

Karácsonyi ajánlatunk 2022. november 30-tól december 23-ig tart!

Szerezd be még most és tedd a fa alá ezt a szuper ajándékot!!!