fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

Intenzív KEZDŐ SALSA nyári tanfolyam 4+4 alkalom

Kedves Érdeklődő!

Neked ajánljuk tanfolyamunkat, melyen 2 hét alatt megtanítjuk a Kubai Salsa alapjait, hogy minél előbb partiképes tánctudást szerezhess. Ha eddig csak nézted, ahogy mások táncoltak, vagy csak hallottál erről a táncról és most kipróbálnád, itt a helyed köztünk.

Mindösszesen 8 alkalommal a Kubai Salsa világába kalauzolunk el, ahol garantált a jókedv és a szórakozás. Nálunk új barátokra lelhetsz vagy éppen új hobby-t találhatsz, esetleg segítünk kis időre kilépni a hétköznapok egyszínűségéből. Ezek mellett állóképességed és tánctudásod is folyamatosan fejlődik.
Az intenzív tanfolyam után lesz lehetőséged egy meglévő csoportunkhoz csatlakozni, illetve a megszerzett tudást saját szervezésű gyakorló bulijainkon kamatoztatni. 🙂

Amit tudnod kell a tanfolyamról:

Dátum: első hét 2024. június 24-27, második hét: 2024. július 1-4.
Időpont: hétfőtől csütörtökig 19.30-21:00 között
Helyszín: Garay Dance Corner (Garay utca 2.)

A regisztráció kötelező!
Asztali gépről a jobb oldali vagy középső, kék „REGISZTRÁCIÓ” gomb megnyomásával kezdheted meg a jelentkezést. Mobiltelefonról történő jelentkezésnél görgess a szöveg legaljára, ott találod a kék „REGISZTRÁCIÓ” gombot.

A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! Viszont a két hét tananyaga egymásra épül!

Nincs párom!…..semmi gond…. A jelentkezés párosan előny, de nem feltétel, a párcsere pedig csak egy lehetőség, de nem kötelező!

Ruházat: Váltócipőt kérünk, hozz Magaddal, belépés a terembe csak ebben lehetséges! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes, táncolásra alkalmas ruha, VÁLTÓPÓLÓ!

Innivalót se felejtsd otthon!

Mennyibe kerül?

Kedvezményes ár elővételben regisztrációval:

2 hét egyben 18.000Ft (fix 2×4 alkalmas időszak!)

csak 1 hét (vagy az első vagy a második) (2024. június 24-27 vagy 2024. július 1-4.) 10.000 Ft (fix 4 alkalmas időszak!)

Helyszíni vásárlás esetén regisztráció nélkül:

2 hét egyben 22.000 Ft (fix 2×4 alkalmas időszak!)

csak 1 hét (vagy az első vagy a második) (2024. június 24-27 vagy 2024. július 1-4.) 14.000 Ft (fix 4 alkalmas időszak!)

Ha tehát nincs időd mind a két hétre eljönni jöhetsz akár csak az első hétre. A két hét tananyaga egymásra épül, csak a második hétre jönni az első hét tananyagának ismeretében lehetséges!

Hogyan fizethetek?

Lehetőség van a tanfolyam előtti időszakban készpénzzel az órákon 2024. június 14-ig vagy előre utalással 2024. június 23. 12:00-ig!

Lehet-e a helyszínen fizetni a tanfolyam kezdetekor?

Amennyiben még marad szabad hely a tanfolyamra, akkor igen, ára 1 hét 14.000 Ft, 2 hét 22.000 Ft

Helyszínen készpénzzel, SZÉP vagy bankkártyával is tudsz fizetni!

Várunk szeretettel Téged is!

Karesz és Evelin