fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

BLUE FRIDAY

Sziasztok!

Már vártátok…hát megérkezett hozzánk is a Black, azaz BLUE FRIDAY!

Ma éjféltől már elérhetőek egyedülálló kedvezményeink, mellyel Te is meglepheted akár már Karácsonyra is Szeretteidet. Ajándékozz élményt és lehetőséget egy új hobbira!
Nincs más dolgod, mint választani a jobbnál jobb ajánlatok közül és a megfelelő ajándékutalványt ezen az oldalon a regisztráció gombra kattintva megvásárolni.

És lássuk a kihagyhatatlan ajánlatokat:
LIGHT BLUE ajándékutalvány (Tartalma: 4 alkalmas bérlet + 1 magánóra) – 12.500 Ft
BLUE ajándékutalvány (Tartalma: 8 alkalmas bérlet + 2 magánóra) – 24.000 Ft
DARK BLUE ajándékutalvány (Tartalma: 4 alkalmas bérlet + 4 magánóra) – 32.000 Ft
PRIVATE SESSION ajándékutalvány (Tartalma: 4 alkalom magánóra) – 26.000 Ft

Bármely táncstílusban is gondolkozol és bármely képzett oktatónkat is választod, mindenképpen jól jársz! A magánórák és a 4, illetve 8 alkalmas bérletek egyaránt 90 percesek.

A vásárlás menete:
A regisztráció gombra kattintva ki tudod választani, melyik csomagot szeretnéd. Ha ez megtörtént, akkor kapsz egy automatikusan generált emailt rendszerünktől. EZ NÉHA A SPAMBEN LANDOL, szóval figyeld a postafiókod! 🙂 Ebben az e-mailben találod az utaláshoz szükséges adatokat. Az összeg elutalása után az általad megadott email címre küldjük az ajándékutalvány nyomtatható verzióját. Ha ajándékba szánod, akkor ki tudod nyomtatni, becsomagolni és meglepni vele a számodra kedves ismerősödet, családtagodat.
A csomagok érvényességi idejét minden egyes utalványon feltüntettük az egyszerűség kedvéért.

Beváltás:
Ahhoz, hogy az utalványt fel is tudd használni(vagy az a személy akinek ajándékozod) annyit kell tenned, hogy kinyomtatod, vagy csak az emailt megmutatod, mi leellenőrizzük a rendszerben és kiállítjuk a megfelelő bérletet. A magánórák esetében nyomtasd ki az utalványt, és a választott oktatónak a magánóra előtt add oda.

És még egy meglepetés….BLUE FRIDAY-es ajánlatunk péntek éjféltől egészen vasárnap éjfélig tart! Szerezd be még most és tedd a fa alá ezt a szuper ajándékot!!!

 

The event is finished.

dátum

2020 nov 22
Expired!
QR Code