fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

Intenzív SALSA nyári tanfolyam 4+4 alkalom

Kedves Érdeklődő!

Neked ajánljuk tanfolyamunkat, melyen 2 hét alatt megtanítjuk a Kubai Salsa alapjait, hogy minél előbb partiképes tánctudást szerezhess. Ha eddig csak nézted, ahogy mások táncoltak, vagy csak hallottál erről a táncról és most kipróbálnád, itt a helyed köztünk.

Mindösszesen 8 alkalommal a Kubai Salsa világába kalauzolunk el, ahol garantált a jókedv és a szórakozás. Nálunk új barátokra lelhetsz vagy éppen új hobby-t találhatsz, esetleg segítünk kis időre kilépni a hétköznapok egyszínűségéből. Ezek mellett állóképességed és tánctudásod is folyamatosan fejlődik.
Az intenzív tanfolyam után lesz lehetőséged egy meglévő csoportunkhoz csatlakozni, illetve a megszerzett tudást saját szervezésű gyakorló bulijainkon kamatoztatni. 🙂

Amit tudnod kell a tanfolyamról:

Dátum: első hét 2021. június 28-július 1, második hét: 2021. július 5-8.
Időpont: hétfőtől csütörtökig 20:30-22.00 között
Helyszín: Garay Dance Corner (Rottenbiller utca 5/a, de a Garay utcából nyílik a bejárat)

A regisztráció kötelező, melyet itt tudsz elindítani:

https://friendance.hu/events/intenzivsalsa/

A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! Viszont a két hét tananyaga egymásra épül!

Nincs párom!…..semmi gond…. A jelentkezés párosan előny, de nem feltétel, a párcsere pedig csak egy lehetőség, de nem kötelező!

Ruházat: Váltócipőt kérünk, hozz Magaddal, belépés a terembe csak ebben lehetséges! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes, táncolásra alkalmas ruha!

Innivalót se felejtsd otthon!

FONTOS!
A jelenleg hatályos rendeletek alapján csak védettségi igazolvány felmutatása után lehet belépni a stúdióba. Mindenképpen legyen nálatok személyi, jogosítvány vagy útlevél, mert a védettségi igazolvány csak azonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes. A védettségi igazolvány megléte után a maszk viselése nem kötelező. A stúdióba történő belépés után alaposan mossatok kezet és használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

Mennyibe kerül?

Kedvezményes ár elővételben:

– 2 hét egyben 15.000Ft (fix 2×4 alkalmas időszak!)

– csak 1 hét (vagy az első vagy a második) (2020. június 28-július 1 vagy 2020. július 5-8.) 8.500 Ft (fix 4 alkalmas időszak!)

Helyszíni vásárlás esetén:

10.000 Ft (fix 4 alkalmas időszak hétfőtől csütörtökig), mindkét hét egyösszegű befizetése esetén: 17.000 Ft

Ha tehát nincs időd mind a két hétre eljönni jöhetsz akár csak az első hétre. A két hét tananyaga egymásra épül, csak a második hétre jönni az első hét tananyagának ismeretében lehetséges!

Hogyan fizethetek?

Lehetőség van a tanfolyam előtti időszakban készpénzzel az órákon 2020. június 24-ig vagy előre utalással 2020. június 27. 12:00-ig!

Lehet-e a helyszínen fizetni a tanfolyam kezdetekor?

Amennyiben még marad szabad hely a tanfolyamra, akkor igen, ára 1 hét 10.000 Ft, 2 hét 17.000 Ft

Helyszínen készpénzzel, SZÉP vagy bankkártyával is tudsz fizetni!

Várunk szeretettel Téged is!

Regina és Tomi