fbpx
Friendance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudanti.
Follow me on instagram
Follow Me
Search
TOP

4. Friends Dance Weekend 2022. április 22-24.

Kedves Barátaink, Diákjaink, Érdeklődők!
2022-ben újra Kecskeméten, de ÚJ HELYSZÍNEN várunk Benneteket!
Kecskemét egyik csodaszép területén, varázslatos környezetben a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** szolgál helyszínéül 4. hétvégénknek.
Ezen a hétvégén 2 teremben sajátíthatsz el új mozdulatokat és figurákat több táncstílusból, mint Bachata, Salsa, Kizomba, melyekhez magasan képzett, kitűnő tanáraink nyújtanak segítséget. A hangulatos órák mellett a fejlődés sem maradhat el, így mindenkire „is” gondoltunk órarendünk összeállításánál, melyet hamarosan megosztunk Veletek.
Péntek este az órák után egy szuper partival nyitjuk a hétvégét, melyhez DJ-k szolgáltatják a zenét külön Salsa és Sensual teremben.
A hétvége folyamán 2 tágas teremben párhuzamosan többféle táncóra közül választhattok. Szombat este fergeteges „Be happy” buli csak Nektek (Salsa, Bachata, Kizomba zenék 2 DJ-vel 2 teremben) hajnali 02:00-ig külön bárpulttal és pihenőrészleggel.
Beöltözni szigorúan csak olyanba, AMIBEN JÓL ÉRZED MAGAD! ?
Napközben a táncórák mellett a gyönyörű wellness részleg (21:00-ig nyitva), biliárd, csocsó asztal és a bowling teszik teljessé a hétvégét.
Az elhelyezés két-, háromágyas (túlnyomórészt erkélyes) szobákban történik teljes ellátással.
Korlátozott mennyiségű egyágyas szobalehetőség is van felárral (a részvételi díjon felül 6.000 Ft/fő/éj), de ehhez előzetes egyeztetés szükséges. Igénylés esetén kérünk, írj nekünk emailt az info@friendance.hu email címre.

JELENTKEZÉS és több információ: